Yritysilme

Huolella suunniteltu ja toteutettu yritysilme luo ehjän kokonaisuuden. Visuaalinen ilme on ensimmäinen asia mihin asiakkaasi törmää – oli kyse sitten logosta, autoteippauksesta tai www-sivuista, on sen syytä tuoda yrityksesi parhaat puolet esille. Ensivaikutelmalla on merkitystä!

Alla on muutamia esimerkkejä asiakkuuksista.

Bar/Nightclub Sibbe9

Ravintola-alalla voi rohkeasti irrotella myös mainoksilla. Sibbe9 on malliesimerkki siitä, kuinka asiakas luottaa valitsemaansa mainostoimistoon ja antaa ajatusten lentää. Sibbe9:lle suunniteltuja tuotteita ovat mm. logo, ikkuna- ja sisätilateippaukset, lehtimainokset, some-mainokset, www-sivut.

Boxinbox®

MI Suunnittelu on ollut Boxinboxin® matkassa yrityksen alkumetreiltä lähtien. Yhdessä asiaakkan kanssa suunniteltu markkinointi on pitkäjänteistä ja brändin rakentamiseen panostetaan jatkuvasti. Boxinboxille® suunniteltuja tuotteita ovat mm. logo, teippaukset, messumateriaalit, vaatteet, lehtimainokset, some-mainokset, www-sivut. Boxinbox® panostaa aitoon kuvamateriaaliin ja suurimman osan mainoskuvista on ottanut loistava ammattilainen Riku Hasari (Video Hasari). Myös MI Suunnittelu on ottanut mainoskuvia Boxinboxille®.

Tamtron

Tamperelaisella Tamtronilla oli mainonnan peruslinjat suunniteltuna, mutta ilme kaipasi päivitystä. Lädimme suunnittelemaan yritykselle uusia konseptikuvia, joiden pohjalta teimme yrityksen lehtimainokset, sekä kotimaiset että kansainväliset messuosastot, esitteet ja some-mainokset.

Tawastia Group

Hämeenlinnalaisen Tawastia Groupin alle kuuluvat Cafe Bar Skogster, Ravintola Piparkakkutalo, Hotelli Emilia ja Albertin Kallari. TG:n mainokset on suunniteltu aikuiseen makuun niin, että kunkin yksikön oma visuaalinen ilme tulee selkeästi esille. MI Suunnittelu on myös suunnitellut Tawastia Groupin omaa mainontaa ja esimerkiksi verkkosivujen layoutin.

City Spa Silkki

Myös yksinyrittäjän kannattaa panostaa mainontaan. MI Suunnittelu on ollut City Spa Silkin matkassa alusta alkaen. Olemme miettineet yhdessä mitkä markkinointitoimenpiteet ovat tarpeellisia ja mihin kannattaa panostaa missäkin vaiheessa vuotta. City Spa Silkille toteutettuja tuotteita ovat mm. logo, lahjakortit, hinnasto, julisteet, lehtimainokset, some-mainokset, www-sivut.

Logo / Liikemerkki

Logo on todella näkyvä osa yritystä ja usein uuden yrityksen markkinointi lähtee liikkeelle juuri logon suunnittelusta. Logo voidaan suunnitella asiakkaan toiveen mukaan tai antaa mainostoimiston tuottaa idea haastattelun pohjalta. Teknisesti oikein tehdyn logon käyttö on jatkossa helppoa ja vaivatonta. Hyvä logo taipuu moneen eri formaattiin ilman että laatu kärsii.

Kukaan ei kuitenkaan sano, että logon on oltava yksi ja sama koko yrityksen historian ajan. Lähes kaikki suuret brändit kuten Apple, Pepsi, Volkswagen jne. ovat kehittäneet ja päivittäneet logoaan vuosien saatossa useaan kertaan. Älä turhaan pelkää logon päivittämistä – se luultavimmin tuo vain uutta buustia sekä sisäiseen, että ulkoiseen markkinointiin. Ole rohkea ja uudistu!

Kuinka voin auttaa?

Yksittäinen mainos, nettisivut tai vaikka koko yrityksen mainonta.
MI Suunnittelu vastaa yrityksesi tarpeeseen – oli se sitten pieni tai iso.
mail: marika@mi-suunnittelu.com
Marika Ijäs
puh. 044 547 1698